Nældebjerg Plejecenter

Kære alle beboere, brugere og pårørende af Nældebjerg Plejecenter

Kære alle beboere, brugere og pårørende af Kompetencecenter for demens Nældebjerg Plejecenter, Grønlykkeparken og Dahliahuset

Som plejecenterleder ønsker jeg, at ledelsen er synlige. Derfor træffes jeg i cafeen første onsdag i måneden fra kl. 17.00 til 18.00 for at møde pårørende, beboer og bruger. Velkommen til Kompetencecenter for demens Nældebjerg Plejecenter, Grønlykkeparken og Dahliahuset.

Venlig hilsen Marianne Mouritsen Jensen

 

Plejecenterleder på Kompetencecenter for demens Nældebjerg Plejecenter, Grønlykkeparken og Dahliahuset

Læs vores sidste nyhedsbrev til pårørende, se under download på denne side.

Nældebjerg Plejecenter er omgivet af smuk natur med blot en kilometer til det brusende strandliv og sprudlende byliv. Der er kort afstand til Greve S-station, indkøbscenter og rådhuset.

Borgere og pårørende nyder desuden godt af plejecentrets hyggelige have og dejlige cafemiljø. I vores hyggelige lokaler, bydes der på omsorgsfuld pleje, aktiv genoptræning og inspirerende aktiviteter.

Når du træder ind af døren på Nældebjerg Plejecenter, fornemmer du straks, at stedet summer af liv og energi. Vi vægter at give vores borgere en oplevelsesrig hverdag, hvor vi tænker i muligheder frem for begrænsninger.

Du kan deltage i alt lige fra banko og kortspil til håndarbejde og keramik.

Hver fredag hygges der ligeledes i cafeen med musik, bar og dans. De mange aktiviteter styrker fællesskabet på Nældebjerg - både mellem borgere, personale og pårørende. Læs indlæg mere om "fredagsbar".

Grønlykkeparken er centralt beliggende i Greve i dejlige grønne omgivelser tæt på offentlige transportmidler og storcenter. Desuden er såvel strand som skov tæt på.

Grønlykkeparken er et velholdt to-etagers hus af nyere dato med 6 boliger på hver etage. Der er et dejligt lyst leve-bo miljø med køkken på hver etage, hvor der laves måltider til beboerne. Der er elevator, handicapvenlig indgang samt have og terrasse. Der er desuden adgang til caféen og aktivitetscenteret på Strandcentrets Plejecenter.

Dahliahuset ligger i naturskønne omgivelser i Greve landsby i en pragtfuld have i tilknytning til Rehabiliteringscentret Hedebo. Der er i alt otte 1-rums boliger, hvor der til hver enkelt bolig hører en lille have. Ligeledes er der en stor fælles terrasse, som bliver benyttet meget om sommeren. Den store parklignende have er aflukket, så uvedkommende ikke har direkte adgang til haven. I nærheden af haven ligger en lille skov og sø, samt den meget flotte Greve Landsby kirkegård. På Rehabiliteringscentret Hedebo er der et caféområde, der fremstår lyst og venligt med moderne faciliteter. Caféen kan også benyttes af borgere og pårørende fra Dahliahuset.

Kompetencecenter for demens Nældebjerg Plejecenter, Grønlykkeparken og Dahliahuset er inddelt i tre afdelinger samt to afdelinger på andre matrikler:

Nældebjerg er inddelt i tre afdelinger:

A-huset:Bolig 1-33. Rådhusholmen 8, Greve
Gruppeleder: Gry Lærke Jensen
Telefon: 43 97 88 39
Mail:ngry@greve.dk

 

B-huset: Bolig 50-73, Rådhusholmen 8, Greve
Aktiviteten - dagcenteret
Gruppeleder:Jane Ahlmann
Telefon:43 97 88 34
Mail:jah@greve.dk

 

Nældebo: Bolig 38-49, Rådhusholmen 8, Greve
Hyggekrogen, Grønlykkeparken og Dahliahuset
Gruppeleder:Helle Fuglsang Skovlund
Telefon:43 97 88 30
Mail:nsko@greve.dk

Sidst opdateret: 29. juni 2017   |   Kommentar til sideansvarlig