Ny jobcenterchef i Greve

Jobcenter Greve har fået ny chef den 1. november 2016

Jobcenter Greve har fået ny chef den 1. november 2016. Det er den 48 årige Mette Munk Sauvr, der fremover skal lede jobcentret. Mette Munk Sauvr er uddannet cand.scient.adm. og kommer fra en stilling som afdelingschef i Jobcenter København. Mette Munk Sauvr har 20 års erfaring på beskæftigelsesområdet.

”Greve Kommune har rigtig meget spændende at byde på – det er en kommune i konstant udvikling med stort fokus på samarbejdet med virksomhederne”, fortæller Mette Munk Sauvr om baggrunden for jobskiftet til Greve. ”Jeg ser frem til at være med til at udvikle samarbejdet med virksomhederne – ikke mindst gennem jobcentrets Advisory Board. Det er virkelig en gave at have dette forum, hvor vi kan drøfte virksomhedernes behov og deres perspektiver på et godt virksomhedssamarbejde”, fortæller Mette Munk Sauvr. ”Vi har brug for virksomhederne til at opnå effektfulde forløb for vores ledige, så de kan komme tilbage på arbejdsmarkedet. Og samtidigt skal vi sikre, at virksomhederne får den arbejdskraft, de har brug for. En kobling, som jeg er meget optaget af at få til at lykkes”, forklarer Mette Munk Sauvr om den indsats, som hun nu skal stå i spidsen for.

”Mette har en bred viden og erfaring fra beskæftigelsesområdet og er derudover vant til at arbejde med strategi, udvikling og forandring. Jeg er sikker på, at Mette vil kunne være med til at løfte den fortsatte udvikling af jobcentret og sikre en effektiv drift”, begrunder Centerchef i Job & Socialservice Gitte Lind valget af den nye jobcenterchef.

 

Sidst opdateret: 01. februar 2017   |   Kommentar til sideansvarlig

Kontakt

Centerchef
Gitte Lind
Rådhusholmen 10
2670 Greve
43 97 97 97