Borgmester overrakte CSR-mærke til lokal virksomhed

Kontakt

Center for Byråd & Borgerservice
Rådhusholmen 10
2670 Greve
43 97 97 97
Send Digital Post

Virksomheden CardGroup modtog i sidste uge et CSR-mærke som anerkendelse for deres arbejde med at hjælpe udsatte ledige. Det er første gang, at Greve Kommune uddeler sådan et mærke. CSR (Corporate Social Responsibility) er betegnelsen for virksomhedens sociale ansvar.

Når sårbare ledige skal hjælpes tilbage til en bedre hverdag, kommer de ofte hen til CardGroup i Karlslunde. Og det er der en rigtig god grund til, hvis man spørger Peter, som lige nu er i skånejob i virksomheden.

”Der findes ingen arbejdsplads som denne. De giver mig de rammer, jeg har brug for, og de accepterer mig for den, jeg er. Der er altid plads til mig – også når jeg har det svært. Det har jeg ikke oplevet andre steder”, fortæller Peter.

Derfor fik CardGroup i sidste uge overrakt CSR-mærket af borgmester Pernille Beckmann og formand for Vækst- og Beskæftigelsesudvalget Morten Dahlin. De lagde vægt på virksomhedens store sociale arbejde, som begrundelse for, hvorfor CardGroup skulle modtage mærket.

”Hvis der er en virksomhed i Greve, som fortjener dette mærke, så er det jer. I gør nemlig en kæmpe forskel for vores ledige. I giver dem trygge rammer, og I er altid klar til at hjælpe og til at gøre en forskel for andre”, fortalte borgmester Pernille Beckmann inden overrækkelsen.

Jobcenter Greve har udviklet CSR-mærket for at anerkende socialt ansvarlige virksomheder i Greve. Det er man rigtig glade for hos CardGroup, der finder det helt naturligt at hjælpe sårbare ledige.

”Vi er mega stolte over at blive tildelt CSR-mærket. Vi synes jo selv, at det er helt naturligt at hjælpe dem, som har det svært. Og det betyder rigtig meget for vores medarbejdere, når de kan se, hvordan de kan få et andet menneske til at vokse med opgaverne og komme videre”, forklarede ejeren Karsten Luxhøj.

For at modtage mærket skal virksomheden have mindst ét aktivt forløb i det år mærkningen tildeles. Derudover skal virksomheden have indgået en samarbejdsaftale med jobcentret om at have plads til udsatte ledige. CSR-mærket tildeles i det kalenderår, hvor virksomheden opfylder disse kriterier.

Sidst opdateret: 04. oktober 2016   |   Kommentar til sideansvarlig