Gå-hjem møde den 22. august 2017 om udbud i Greve Kommune

Kontakt

Center for Byråd & Borgerservice
Rådhusholmen 10
2670 Greve
43 97 97 97
Send Digital Post

I Greve Kommune er der tradition for at udbyde en stod del af kommunens indkøb af varer og tjenesteydelse. Derfor inviterer Greve Kommune til gå-hjem-møde i byrådssalen på Greve Rådhus, hvor der vil være mulighed for at høre mere om kommunens arbejde med udbud.

Dansk Byggeri udgav den 20. juni analysen ”Kommunerne og erhvervslivet”. Den viser at Greve Kommune endnu engang er klatret et par trin op ad ranglisten over erhvervsvenlighed. Det betyder at Greve Kommune ligger rigtig pænt blandt Hovedstadsområdets kommuner.

Dialog og samarbejde er helt centralt for erhvervsudviklingen, også i Greve Kommune. Derfor er næste initiativ fra Greve Kommunens et gå-hjem-møde om de projekter som er i udbud i kommunen netop nu.

Greve Kommune har tradition for at udbyde en stor del af kommunens indkøb af varer og tjenesteydelser. Virksomhederne har allerede i dag en række muligheder for at holde sig orienteret om kommunale udbud. Det kan blandt ske ved, at virksomhederne abonnerer på information om kommende udbud.

Greve Kommune vil gerne styrke informationen og være i dialog med lokale leverandører om at indgå i kommunale udbud. Derfor inviterer Greve Kommune til gå-hjem-møde tirsdag den 22. august kl. 15.30 -17.30 og holdes i byrådssalen på Rådhuset.

På mødet vil der blive orienteret om kommunens arbejde med udbud, og der vil være mulighed for dialog om den gode udbudsproces.

Se det foreløbige program her. Tilmelding senest den 18. august 2017.

Sidst opdateret: 26. juni 2017   |   Kommentar til sideansvarlig