Topbillede_askerod

Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.43 97 97 97

Søger du bolig i Greve, så kan du på denne side læse om de muligheder der findes i kommunen

Greve kommune er præget af mange privatejede enfamiliehuse. Men i alle bydele er der også mulighed for leje- og andelsboliger.

På denne side kan du danne dig et overblik over, hvor du skal henvende dig for at finde den bolig, som passer til dine behov og muligheder.

• Privat ejerbolig - kontakt ejendomsmæglere, se i aviser, internettet, med videre.
  • Privat leje - se aviser, internettet med videre.
  • Andelsboligforeninger - Se under Bolig- og Andelsboligforeninger.
  • Udlejning af almennyttige boliger forestås i Greve Kommune af boligselskaberne

Hvis du vil opskrives til en almennyttig bolig, så skal du kontakte boligselskaberne for opskrivning på venteliste.

Hvis du allerede bor i almennyttig bolig og gerne vil skifte bolig, så skal du kontakte dit boligselskab for opskrivning på oprykningsventelisten.

Boliganvisning

Hvis du har påtrængende boligsociale problemer, kan du kontakte Greve Kommunes Borgerservice.