Langagergård indgang

Velkommen til Langagergård Plejecenter

Plejecentret er ejet af Greve Kommune, og det er Forenede Care, der står for at yde pleje og omsorg efter præcist det samme serviceniveau, som alle andre plejecentre i Greve Kommune.

Langagergård Plejecenter indeholder 81 lejligheder fordelt på 8 leve-bo-miljøer og en lille skærmet enhed med 4 lejligheder. Målgruppen for den lille skærmede enhed er borgere, som ikke kan rummes i vanlige plejeboliger og som har et øget behov for pleje og støtte i hverdagen. Borgere, der tildeles en sådan plads vil have en række fælles behov og adfærdsmønstre.

Alle afdelingerne er samlet omkring et stort fælles køkken og har udgang til terrasser af forskellig størrelse med udsigt til dejlige grønne omgivelser.

Plejecentret skal først og fremmest betragtes som et hjem, hvor de enkelte leve-bo-miljøers kulturer bliver afspejlet af de aktuelle beboere. Udover leve-bo-miljøerne byder centret på mange forskellige tilbud som stor cafe, kiosk, tandklinik, træningssal og varmtvandsbassin.

Hverdagen på Langagergård Plejecenter er kendetegnet ved en række aktiviteter, der strækker sig fra dans, sang, gymnastik, banko, cykling, svømning, spil, rejser, udflugter, gudstjenester, dyrebesøg og meget andet. Der er både ansatte aktivitetsmedarbejdere og engagerede frivillige, der hygger med og om beboerne. 

Foruden aktiviteterne, som inspirerer til et aktivt liv, er plejecentrets placering også attraktiv. Centret ligger kun fem minutters gang fra Karlslunde station, supermarkeder og bibliotek. På den anden side af vejen ligger en andelsforening med små rækkehuse og flotte haver og en eng, hvor fårene græsser.

En anden nabo er Børnehaven Lillebo, der har interesse for plejecentret. Børnene er jævnligt på besøg på Langagergård Plejecenter og laver aktiviteter med beboerne. 

Langagergård Plejecenter er et lyst og åbent hjem, hvor der er fokus på kvalitet og livsnydelse.