IMG_3375.JPG

For 11. gang blev der afholdt Sang- og musikfestival på Lokalcenter Møllehøj.

To solrige dage med skøn sang og musik, dejlig mad og en masse selskab.

Sang- og musikfestivallen startede første dag med besøg af Darktown Jazzband, bestående af 6 friske jazzede mænd med skønne toner.

Grundtone Trioen, med sangerinde Kathrine K. Andersen som midtpunkt, førte publikum sikkert gennem musikkens verden med alle genrer, assisteret af Flemming Kenn Hansen på klaver, orgel og harmonika og Anders Wilkens på trompet, flygelhorn og percussion.

I skikkelse af Kim Larsen, sluttede Ole Gas første dag af med Kim Larsen hits på stribe.

På anden dag åbnede Stouts, bestående af brødrene Benny og Tommy Jensen, på guitarer og sang, sammen med Preben Hildebrandt på kontrabas, Sang- og musikfestivallen. Et festligt indslag med små anekdoter om sangene.

Under korledelse af Thomas Hübertz kom Syng Sammen Koret på scenen efter frokost. Et glad pensionist kor, der nyder at tage ud og underholde på plejehjem med danske, sange, evergreens, musicals og dansk top sange.

Festivallen blev afsluttet med et festligt indslag af Trioen Sussi & Leo. De bliver kaldt kitsch - og de bliver kaldt kult og dårlig smag, men de bliver kaldt genier, legender og dynamiske. Fest og farver er der altid over feltet, når Sussi & Leo går på scenen.

 

 

IMG_3545.JPG
IMG_3398.JPG
IMG_3424.JPG
IMG_3468.JPG
IMG_3540.JPG
IMG_3459.JPG
IMG_3377.JPG
IMG_3385.JPG
IMG_3452.JPG
IMG_3478.JPG