Kære alle beboere, brugere og pårørende af Kompetencecenter for Demens Nældebjerg Plejecenter, Grønlykkeparken og Dahliahuset

Som plejecenterleder ønsker jeg, at ledelsen er synlig. Derfor træffes jeg i cafeen første onsdag i måneden fra kl. 17.00 til 18.00 for at møde pårørende, beboere og brugere.
Velkommen til Kompetencecenter for Demens Nældebjerg Plejecenter, Grønlykkeparken og Dahliahuset.

Venlig hilsen Marianne Mouritsen Jensen
Plejecenterleder på Kompetencecenter for Demens Nældebjerg Plejecenter, Grønlykkeparken og Dahliahuset

Kompetencecenter for Demens Nældebjerg Plejecenter er inddelt i tre afdelinger A- huset, B-Huset og Nældebo/Hyggekrogen og yderligere to afdelinger, Grønlykkeparken og Dahliahuset, som er beliggende på andre matrikler i kommunen.

Nældebjerg Plejecenter er centralt placeret i Kommunen. Der er kort afstand til Greve Station, indkøbscenter og rådhuset.
Når du træder ind af døren på Nældebjerg Plejecenter fornemmer du straks, at stedet summer af liv og energi. Vi vægter at give vores beboere en oplevelsesrig hverdag, hvor vi tænker i muligheder frem for begrænsninger.
Der tilbydes aktiv genoptræning, omsorgsfuld pleje og inspirerende aktiviteter. Du kan deltage i alt lige fra banko og kortspil til håndarbejde og keramik. Hver fredag hygges der ligeledes i cafeen med musik, bar og dans. Beboere og pårørende kan desuden nyde godt af plejecentrets hyggelige have og dejlige cafemiljø.

Grønlykkeparken er beliggende i dejlige grønne omgivelser tæt på offentlige transportmidler og storcenter. Desuden er såvel strand som skov tæt på.

Grønlykkeparken er et velholdt to-etagers hus med 6 boliger på hver etage. Der er et dejligt lyst leve-bo miljø med køkken på hver etage, hvor der laves måltider til beboerne. Der er elevator, handicapvenlig indgang samt have og terrasse. Der er desuden adgang til caféen og aktivitetscenteret på Strandcentrets Plejecenter.

Dahliahuset ligger i naturskønne omgivelser i Greve landsby i en pragtfuld have i tilknytning til Rehabiliteringscentret Hedebo.

Der er i alt otte 1-rums boliger, hvor der til hver enkelt bolig hører en lille have. Ligeledes er der en stor fælles terrasse, som bliver benyttet meget om sommeren. På Rehabiliteringscentret Hedebo er der et caféområde, som kan også benyttes af borgere og pårørende fra Dahliahuset.


Kontaktinformation

A-huset Bolig 1-33. Rådhusholmen 8, Greve
Gruppeleder: Linda Bruunsgaard Stick
Telefon: 43 97 88 39
Mail:

libs@greve.dk

 

B-huset Bolig 50-73, Rådhusholmen 8, Greve
Grønlykkeparken Grønlykkeparken 39, 2670 Greve
Gruppeleder: Jane Ahlmann
Telefon: 43 97 88 34
Mail: jah@greve.dk

 

Nældebo Bolig 38-49, Rådhusholmen 8, Greve
Dahlia-huset Degnestræde 1, 2670 Greve
Gruppeleder: Konstitueret Christel Damgård
Telefon: 43 97 88 30
Mail:

chda@greve.dk

   

Daghjem
"hyggekrogen"
Aktiviteten
Nattevagten

Rådhusholmen 8, 2670 Greve

Gruppeleder Tanja Rasmussen
Telefon: 23 38 67 69
Mail:

ntar@greve.dk