Velkommen til Rehabiliteringscentret Hedebo

Vores Rehabiliteringscenter ligger i naturskønne omgivelser i en stor gammel have i Greve Landsby.

Vi lægger vægt på sundhedsfremmende aktiviteter for både borgere og personale, og tilstræber at have et godt arbejdsmiljø.

Rehabiliteringscenter Hedebo har i alt 37 rehabiliteringspladser, hvoraf de to er med akutfunktion. De fleste af vores boliger er ene stue, men vi har enkelte 2 sengs stuer.
Vi har 8 forskellige rehabiliteringsophold man kan visiteres til, og visitering til rehabiliteringspladserne foretages via Greve Kommunes myndighedsafsnit.

Vores personale er uddannet som sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, social og sundhedshjælpere, sygehjælpere, ergoterapeuter og lignende faggrupper. Herudover har vi en del timelønsansatte, hvoraf nogle er ufaglærte, som har fået en grundig oplæring og introduktion til området.

 

Et af vores ophold retter sig mod ferie- aflastningsophold. Hvis man som borger eller pårørende ønsker at gøre brug af dette, skal man tage kontakt til myndighedsafsnittet, for at blive visiteret til dette. I kan træffe visitatorerne på telefon: 43 97 94 08 mellem kl.10.00-12.00 på hverdage.

Vi skal gøre opmærksom på, at man skal sikre sig, at man har fået godkendt et ophold inden man bestiller sin ferie, idet vi kun har et begrænset antal pladser til rådighed til ferie / aflastning.

Du kan læse mere om vores forskellige kategorier af ophold under vores kvalitetsstandard.

Her kan du også læse mere om både Akutpladserne og Rehabiliteringspladserne under punktet boliger.

 

Praktisk information:

Sådan kommer du til Rehabiliteringscenter Hedebo:
Hedebo ligger i nærheden af Køge bugt motorvejen, for de som kommer med bil. Kommer man med offentlig transport, er der gode busforbindelse til både Hundige, Greve og Roskilde Station med linje 600 S, som stopper lige ved Greve Landsby kirke i gå afstand fra centret. Ligeledes kører linje 126 på Tåstrup landevej med stoppested lige ved Degnestræde.

Aktiviteter:
Vi har ikke noget dagcenter eller daghjem, men har en del forskellige aktiviteter på centret. Mange af disse aktiviteter foregår i samarbejde med vores aktivitetsmedarbejdere. Hver uge udarbejdes en aktivitetsplan med næste uges aktiviteter.

Køkken og café:
Vores køkken fungerer som et produktionskøkken, hvor der produceres mad fra bunden. Menuerne planlægges sammen med vores borgere hver 14 dag.
Herudover tilberedes der i køkkenet smørrebrød mm., som ligeledes sælges i caféen. Ved vores særlige arrangementer står køkkenet for levering af maden.

Rehabiliteringscenter Hedebos historie:
Centret blev bygget i 1952 i to plan, og er efterfølgende blevet tilbygget og renoveret i flere omgange, så centret i dag fremstår funktionelt og tidssvarende.

Sidste ombygning fandt sted hen over vinteren 2010 / 2011, og var færdig i Marts 2011. Ved ombygningen fik vi udvidet og renoveret vores caféområde, så caféen i dag fremstår lys og venlig med moderne faciliteter, med mulighed for store fællesarrangementer.

Ledelsen af centret varetages Centerleder Christina Giarbini i tæt samarbejde med centrets gruppeleder.

Centerleder Christina Giarbini træffes på telefon 23 38 70 68, mandag til fredag ml. kl.08.00-15.00.