Fra 1. januar 2015 er vores køkken blevet produktionskøkken, hvor tilberedningen finder sted fra bunden.

Vores menuplaner udarbejdes hver 14 dag, og vi lægger stor vægt på, at udarbejdelsen finder sted i samarbejde med vores beboere. Dette gør vi helt konkret over et møde hver 14 dag i vores cafe, hvor beboere, diætist, aktivitetsmedarbejder og køkkenpersonalet lægger menuplan for 14 dage ad gangen. På mødet drøftes særligt årstidens retter, frugter og grønt, hvorefter beboerne kommer med forslag til retterne.

Der er mulighed for, at retterne tilpasses beboernes eventuelle særlige behov.

Herudover tilberedes der smørrebrød m.m., som kan købes i caféen.

Ved vores særlige arrangementer står vores køkken ligeledes for levering af maden

Er der særlige ønsker for mindre arrangementer, fx i forbindelse med fødselsdage, så kontakt da venligst køkkenet for nærmere aftale – enten ved personligt fremmøde eller på telefon 4341 5008.