Banner_Strandcentret

Velkommen til Strandcentret Plejecenter

Tæt ved både indkøbsmuligheder, offentlig transport og naturoplevelser ligger plejecenteret Strandcentret. Her gør vi os umage for at tilbyde borgerne en ordentlig og værdig pleje, omsorg og hjælp.

Vi tager udgangspunkt i det enkelte menneske og bestræber os på at give alle vores beboere en god og tryg hverdag - og sjove aktiviteter og oplevelser alt efter, hvad den enkelte har lyst og energi til at deltage i.

Medarbejderne er dygtige, engagerede og har blik for den enkelte beboers trivsel. I fællesskab gør vi en stor indsats hver dag for at give vores beboere de bedste forudsætninger for at være så aktive og selvstændige, som det nu er muligt. Vi samarbejder med frivillige, som brænder for at give vores beboere gode oplevelser.

Aktiviteterne er forskellige og kan være alt fra den fælles morgenmad i caféen, deltagelse i læseklubben eller længere eller kortere ture ud af huset. Uanset om man har mod på at tage på større udflugter, eller om man har det bedre med en stille stund i dagligstuen eller en rolig gåtur i haven, er der plads til det.

På siderne om Strandcentret (se menuen i højre eller venstre side) er det muligt at læse mere om vores boliger, faciliteter og aktiviteter.

Med venlig hilsen

Maj-Britt Toft

Plejecenterleder, Strandcentret