Strandcentret har et produktionskøkken, hvor der både laves mad til alle beboerne og dagcentergæster, der kommer og spiser hver dag.

Der produceres cirka 120 portioner varm mad dagligt. Der udover serverer køkkenet smørrebrød, salatbar, lune retter, forretter, desserter og kager.

Som beboer på Strandcentret er der mulighed for at købe "døgnkost" fra køkkenet, hvilket vil sige, at beboeren får alle måltider inklusiv drikkevarer og mellemmåltider fra køkkenet til en pris, der er fastsat ifølge Greve Kommunes takstbladet.

Læs mere om "døgnkost" ordningen i vores velkomstbrochure.

Der er også mulighed for at tilkøbe enkelte måltider og få handlet ind til resten af døgnet, enten med pårørendes hjælp eller ved indkøbsordningen.

Alle pensionister og efterlønsmodtagere i Greve kommune kan dagligt spise deres mad i caféen eller købe mad som man kan tage med hjem.

Ved højtiderne afholdes jule- og påskefrokost og kartoffeldagen. Kartoffeldagen afholdes 15. juni hvert år med stegt flæsk og "en lille en" til halsen.

Andre mærkedage f.eks. husets fødselsdag fejres ligeledes.

Hvis beboerne ønsker at fejre fødselsdag eller lignende kan de låne lokaler på centret. Mod betaling kan køkkenet levere mad og drikkevarer til festen.