9 Inge-Merethe Jensen 2.jpg

Hvorfor er det vigtigt at du stemmer ved Seniorrådsvalget?

Jeg hedder Inge-Merethe Jensen, jeg er en aktiv senior, der fortsat er på arbejdsmarkedet dog på nedsat tid, for på den måde at få mere tid og overskud til at fordybe mig i nogle af mine andre interesse felter.

I mine yngre år arbejdede jeg i hjemmeplejen, et job der gav mig rigtig meget glæde og forståelse for de svage ældres vilkår og vigtigheden i, at ressourcestærke personer bidrager til debatten om rettigheder og vilkår for vores svage ældre medborgere. 

Jeg stiller op som kandidat til Seniorrådet, da jeg ser det som et privilegium, at få muligheden for, at være med til at sikre en god dialog og samarbejde med Byrådet, og på den måde få medindflydelse og tage et medansvar, til gavn for kommunens seniorer, uanset hvilket område de bor i og om de er svage eller ressourcestærke.

Jeg vil arbejde for, at Seniorrådet bliver mere synligt og at seniorerne i Kommunen inddrages på forskellig vis, for det er jo alle os seniorer, der bedst ved hvad et godt seniorliv er og hvad det skal indeholde.

Derfor er det vigtigt at du stemmer ved Seniorråds valget!

For kun på den måde er du med til at sikre, at de personer der vælges ind i Seniorrådet bliver et stærkt team, der kan og vil bidrage til en positiv og konstruktiv dialog med Byrådet, så vi seniorer får et rigtig godt og dejligt seniorliv i Greve Kommune.