Her kan du læse, hvor og hvornår du må parkere køretøjer over 3.500 kg i Greve Kommune.

For at forbedre trafiksikkerheden og beskytte miljøet er der parkeringsbegrænsninger på de offentlige parkeringspladser for køretøjer med en totalvægt over 3.500 kg som busser, lastbiler og andre tunge køretøjer, påhængskøretøjer som campingvogne, motorredskaber og traktorer. Parkeringsbegrænsningerne er indført i samarbejde med politiet.

Hvornår gælder begrænsningerne?

Fra kl. 19.00 til 7.00 alle ugens dage. I denne periode må tunge køretøjer og anhængere kun parkeres på de afmærkede pladser.

Hvor må køretøjerne parkeres?

Du kan få et overblik over, hvilke afmærkede offentlige parkeringspladser der er i Greve Kommune, ved at se "Offentlige P-pladser for køretøjer over 3.500 kg".

I folderen "Lastbilparkering i Greve Kommune" er der et kort med markering af, hvor de afmærkede offentlige parkeringspladser findes.