Åben rådgivning med omsorg i centrum

Askerød og Gersagerparken

Center for Børn og Familier tilbyder åben rådgivning for børn, unge og forældre, to gange om måneden i Askerød og en gang om måneden i Gersagerparken.

Rådgivningen er et samarbejde mellem Greve Nord projektet og Greve Kommune.

Rådgivningen i Askerød har åbent den 2. og 4. torsdag i måneden i Kildehuset 6 kl. 15 til 17.

Der vil være åben rådgivning i Gersagerparken 49 én tirsdag om måneden fra kl. 13 til 15.

Rådgivningen er anonym, hvilket betyder, at der ikke vil blive skrevet noget ned om samtalerne.
Samtalerne er fuldt fortrolige med fokus på omsorg, råd/vejledning, samtalerne kan handle om alle de ting hvor man kan have svært ved at tale med andre om, for eksempel skilsmisse, ensomhed, mobning, vold i hjemmet, konflikter mellem børn/unge og forældre med mere.

Den åbne rådgivning varetages af en socialrådgiver med mange års erfaring.

Et aktivt fritidsliv er vigtigt for børns og unges sundhed og for deres sociale liv. Greve Kommune er klar med en håndsrækning til børn, der af forskellige grunde, har svært ved at komme i gang med et aktivt fritidsliv i en klub eller en forening.