Lån veste, puder eller dyner til det urolige barn i ca. 14 dage

Kuglepuden – giver impuls til god siddestilling

Kuglepuden giver en god og dynamisk siddestilling. Når man sidder på kuglepuden, vil man bevæge sig ud over kroppens tyngdepunkt; kroppen vil fornemme dette og give signal til at flytte kroppens vægt for at holde balancen. De posturale muskler stimuleres, så man får impuls til at rette sig op, hvilket øger koncentrationsevnen. Har man meget uro i kroppen forplanter man meget af den uro ned i puden, da man hele tiden kan bevæge sig. Da man bevæger sig på kuglepuden, vil sansestimuleringen fra kuglerne gøre at man hele tiden mærker at, "her sidder jeg", hvilket også ubevidst er med til at øge koncentrations tiden. 

Kugledyne
Calm er en ny serie af rolige og mindre bevægelige dyner. Kugledynen er syet i kanaler, så kuglerne ligger i lange rækker. Dermed giver Calm en anderledes
sansestimulering end Classic og Flexible. Deles i to og vaskes i alm. vaskemask.
Anvendes bl.a. ved: Søvnproblemer, motorisk og psykisk uro,autisme, ADHD.

Kuglevest
En kuglevest i et elastisk stof, der sidder tæt ind til kroppen. Vesten er fyldt med tunge plastikkugler, der stimulerer berørings- og muskel-led-sansen. Sanseindtrykkene virker beroligende og giver en fornemmelse af ro og tryghed. Anvendes ved koncentrationsproblemer, angst, uro, demens, psykiske- og neurologiske problemer.

Kædedyne
Kædedynen er et sansestimulerende hjælpemiddel, der kan anvendes på flere forskellige måder afhængigt af  hvilken effekt man ønsker at opnå.  Den kan b.la anvendes til behandling af motorisk uro, ADHD og Autisme.

Der er nu også udviklet en kædevest der virker på samme måde som kædedynen, den kan anvendes i andre situationer, end når man sover eller sidder stille. Vesten bidrager til bedre kropsopfattelse og øger dermed koncentrationsevnen og giver en højere grad af tryghed.

Fiber dyner
De kan meget af det samme som en kugledyne og en kædedyne, men der er stor forskel på smag og behag på hvilken en af dynerne der er den rigtige. Dette er meget individuelt.

Vægtbælter
Vægtbælter hjælper med at have "grounding" og ikke være så rastløs. En anende metode end kuglevest og kædevest. Her er det igen et spørgsmål om smag og behag.