Her kan du se lidt om regler for, hvordan du skriver dit barn op.

Vis Greve Kommune - Dagtilbud på et kort (ekstern side)

OBS: I november og december overgår Greve Kommune til nyt pladsopskrivningssystem. Derfor er adgangen via Borger.dk fjernet og I skal bruge linket til højre eller nedenfor. Vi opskriver og behandler jeres henvendelser ligesom vi plejer i overgangsperioden.

http://pladsanvisning.greve.dk/

I Greve Kommune er der pasningsgaranti på 0-6 års området. Alderssvarende tilbud gives i enten dagpleje (0-2 år), vuggestue (0-2 år), børnehave (3-6 år) eller integreret institution (0-6 år). Derudover ydes tilskud til privat pasning. Det er desuden muligt at vælge pasningstilbud i en anden kommune, selvom man er bosat i Greve Kommune.

Når du skal skrive dit barn op til institution eller dagpleje, er det vigtigt, at du forud kender til de regler, som anvendes i Greve Kommune (se linket til optagelsesregler i højre side).

Mange gode institutioner og dagplejere

Det er også vigtigt, at du kender til de mange gode institutioner og dagplejemuligheder der er, så du ikke kun sigter mod en bestemt institution. Den forventning kan vi nemlig ikke altid leve op til.

Skriv selv dit barn op via nettet

Når du har fundet den eller de institutioner og dagplejere, som du vil skrives op til, kan du gøre det via selvbetjeningsløsningen i menuen til højre.