Har du brug for en iPad?

Greve Kommune har fået fire iPads, og en af dem kan blive din.

Da Greve Kommune vandt konkurrencen om at have Danmarks mest digitale borgere og Danmarks mest digitale unge, vandt kommunen også fire iPads. Dem vil vi give videre til fire borgere, der har særligt brug for en iPad. Så ligesom man nogle steder kan søge om en julekurv, kan man lige nu søge Greve Kommune om en iPad.

Hvis du vil i betragtning, skal du skrive til os overdigital post og fortælle, hvorfor du selv eller en anden har et særligt behov for en iPad. Skriv ”julekurv ” i emnefeltet. Vi skal have dit brev senest mandag den 15. december klokken 8.00.

Derefter læser vi brevene og vælger de fire, som skal have en iPad. Husk at skrive dit telefonnummer, så vi kan ringe til dig, hvis du har vundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.