Stingy Jack (0;01;44;23) (003)

Kontakt

Kultur & Fritid
Rådhusholmen 10
2670 Greve
kulturogfritid@greve.dk

Kom til Greves Uhyggeligste Festival – GUF.

I uge 44 sætter Greve Bibliotek, Greve Kultur-Base og Greve Museum fokus på uhyggelige fortællinger, når børn og voksne selv kan synge, tegne  og skrive uhyggelige fortællinger - eller få et godt lokalt gys.

Unge fortæller gyserhistorier for andre børn og unge

Unge fra Greve Kultur-Base performanceskole lancerer årets lokale gyserfilm "Halloween i Greve - the movie". I filmen følger vi den folkekære og sjove nyhedsvært Kenneth Sommer som kan rapportere om, at der er uhyggelige monstre i Greve. Se rapportager fra både Mosede Fort, Greve Rådhus og en række af kommunens folkeskoler.

Følg med i den sjove og uhyggelige nyhedsudsendelse og besvar de sjove spørgsmålsark, som I kan downloade her på siden.

Filmen er både sjov og uhyggelig. Vi anbefaler den til børn fra 2. klasse og opefter. Men opfordrer alle voksne til at se den, før I viser den til børn - eller se den sammen børn og voksne.

Se filmen Halloween i Greve - the movie

Greve Museum fortæller gys på gården

Fejr Halloween derhjemme med græskar, hygge og en lokal gyserhistorie. Se en af de skræmmende historierne fra Greve Museum

Se historien om Mosede Hans

Se historien om Stingy Jack

Se historien om Dødedøren

Gratis tilbud til skoler og dagtilbud

Prøv festivalens nye digitale undervisningsmateriale i Book Creator, hvor skoleelever i 4-6. klassetrin kan lave deres egen gyserfortælling. Greve Museum har i samarbejde med firmaet Leg med IT udarbejdet en skabelon i Book Creator med videofortællinger, opgaver til fortællingerne, opgaver til genren gys og halloween og et gyserbibliotek med grafik, billeder, videoer, lydeffekter og musik. Find en lærervejledning i Meebook ved at søge på "Greves Uhyggeligste Festival".

Læs mere om festivalens nye digitale tilbud til skoler og SFO:

Nyhed: Se to digitale tilbud til børn i skole og SFO her

uge 44 kan børn i børnehaver, skole og SFO i hele Greve Kommune deltage i gratis workshops og arrangementer. Programmet byder både på forfatterbesøg, onsdagsfortællinger, løgnehistorier, magiske tryllestave, musikworkshop og teater.

Se programmet med arrangementer her

Det er GRATIS at deltage, og der er først-til-mølle tilmelding på de enkelte workshops.

Covid-19:

  • Alle arrangementer for børn i skole og dagtilbud afholdes for én klasse/gruppe ad gangen.
  • Er det ikke muligt for jer at komme på biblioteket eller museet, så vil vi så vidt muligt også gerne komme til jer