Herunder kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål omkring affald

Alle boliger i Greve Kommune har pligt til at deltage i de kommunale affaldsordninger for at sikre, at affaldet bliver håndteret forsvarligt og ikke ender i naturen. Med andre ord kan affaldsordningerne altså ikke fravælges. Affaldsordningerne er endvidere beskrevet i Greve Kommunes regulativ for husholdningsaffald, som du kan downloade her fra siden.

Det er KLAR Forsyning, der administrerer affaldsordningerne for husholdninger i Greve Kommune. De udarbejder affaldskalender og organiserer tømninger. Det er derfor også KLAR Forsyning, du skal kontakte med praktiske spørgsmål.

Den overordnede plan for affaldsområdet kan du læse om i Greve Kommunes affaldsplan, som du kan downloade her fra siden.

Greve Kommune har fået ny affaldsordning 1. maj 2020. Du kan læse mere om ordningen, og om hvordan du skal sortere dit affald på KLAR Forsynings hjemmeside

Link til:
affaldsordningen

Hvis du vil huskes på, hvornår dit affald bliver hentet, og have vigtige informationer om affaldsindsamlingen, kan du tilmelde dig KLAR Forsynings SMS- og mailservice.

Link til:
SMS- & Mailservice

Du finder affaldskalenderen på KLAR Forsynings hjemmeside. Der er endnu ikke lavet tømningsplan for december, fordi der vil være overgang til tømningsplan for 2021, som skal kobles med helligdagene i julen.

Link til:
Affaldskalenderen

Der kan være flere årsager til at dit affald ikke er blevet hentet. Du kan læse på KLAR Forsynings hjemmeside, hvad du skal gøre, hvis dit affald ikke er blevet hentet.

Link til:
affald ikke hentet

Gebyret for affaldsordningerne opkræves på din ejendomsskattebillet for det efterfølgende år. Alle gebyrer er vedtaget af Byrådet.

Link til:
Gebyrer

MiljøCenter Greve er genbrugsplads for borgere i Greve Kommune og drives af KLAR Forsyning.
Adressen er Ventrupparken 16, 2670 Greve
HUSK: Du skal altid medbringe dit sundhedskort som adgangskort.

Link til:
MiljøCenter Greve