Risikoområde 2021 2027 Uden Tekst

Tidspunkt:
Mandag den 31. maj kl. 17-19 i Byrådssalen.

Tilmelding:
Send en mail til 2BMK0155@greve.dk med navn, adresse og telefonnummer inden mandag den 24. maj.

Greve Kommune inviterer til borgermøde om revideret risikostyringsplan for stormflod.

Greve Kommune skal som de øvrige kommuner i Køge Bugt revidere risikostyringsplanen for stormflod.

Kommunen har derfor lavet et udkast til en revideret plan, som du kan læse mere om og downloade her: Greve.dk/risikostyringsplan

Borgermøde

Mandag den 31. maj kl. 17-19 afholder Greve Kommune et borgermøde om udkastet i Byrådssalen på Greve Rådhus.

På borgermødet kan du blandt andet høre om:

• Rammerne for risikostyringsplaner (ved Kystdirektoratet).
  • Indholdet i høringsudkastet (ved Greve Kommune).
  • Beredskabet ved en oversvømmelse.

Derudover vil der være lejlighed til at stille spørgsmål.

Da mødet afholdes fysisk, skal retningslinjer for begrænsning af coronasmitte overholdes. Deltagelse kræver også fremvisning af coronapas. Læs om coronapas og testcentre på coronasmitte.dk.

Greve Kommune forbeholder sig ret til at fotografere under mødet og bruge billederne i efterfølgende kommunikation.

Tilmelding

Tilmelding foregår ved at sende en mail til 2BMK0155@greve.dk med navn, adresse og telefonnummer inden mandag d. 24. maj.