Papir, glas og dåser er genanvendeligt materiale

Papir

Alt papir kan genbruges, hvis det er rent og tørt.

Papir til genbrug kommer du i den sorte affaldsbeholder til papir. Beholderen sætter du ud til skel aftenen før, der er fortovsindsamling. Håndtaget skal vendes ud mod vejen.

Pap

Pap til genbrug skal være tørt og må ikke være forurenet med for eksempel jord eller maling. Du skal samle pappet, så det er let at tage med. Du kan lægge det i de plastsække, du får af KLAR Forsyning, eller i gennemsigtige sække, du selv køber. Du kan også bundte det med sejlgarn eller samle det i en papkasse.

Glas og flasker

Glas og flasker til genbrug skal være tømt for indhold. Læg flaskerne i de plastsække, du får af KLAR Forsyning. Fyld ikke sækkene helt op – de skal være nemme at løfte. Luk ikke for sækkene. Det er også muligt at aflevere glas i containere.

Dåser og metal

Dåser og metal kan sættes til storskrald eller afleveres på MiljøCenter Greve. Dåser og foliebakker (fra fx leverpostej) skal være tømt for indhold og gerne skyllet. Du kan lægge det i de plastsække, du får af KLAR Forsyning, eller i gennemsigtige sække, du selv køber.

Sms- og mailservice

I højre side har du mulighed for at tilmelde dig KLAR Forsynings sms- og mailservice. Du kan vælge at modtage en sms og/eller mail en eller flere dage, før dit affald bliver hentet.