energi og bolig 451x220

Kontakt

Center for Teknik & Miljø
Tlf.43 97 97 97
teknik@greve.dk

Her finder du en samling eksterne links til arrangementer og inspiration til hvad du kan gøre ved din bolig for at spare energi.

På denne side finder du links til eksterne hjemmesider, som kan give dig inspiration til, hvordan du kan spare energi i din bolig og dermed opnå CO2-besparelser.

Nedenstående eksterne links er kun et udpluk af nogle de muligheder, som du har for at kunne energiforbedre din bolig. Vi har samlet dem til dig, for at du hurtigt kan komme i gang med at skabe dig et overblik over dine muligheder for at reducere dit energiforbrug.

LinkBeskrivelse
Energivejlederen.dkPå Energivejlederen.dk kan du finde din lokale energivejleder, som kan give dig inspiration til, hvordan netop din bolig kan energirenoveres og på sigt spare penge på dit energiforbrug.
Energitjenesten.dk

Energitjenestens hovedopgave er at yde gratis og uvildig information om energibesparelser og vedvarende energi til den enkelte borger, virksomhed og offentlige myndighed.

Grønt el-valgGrønt el-valg skaber et overblik over de forskellige elektricitetsleverandører for dig. Leverandørene er klassificeret efter hvor meget CO2 de skaber ved produktion af el.
Videncenter for energibesparelser i bygningerVidencenter for energibesparelser i bygninger samler og formidler viden om konkrete og praktiske muligheder for at reducere energiforbruget i bygninger.
Klimabevidst.dk

Klimabevidst.dk er et online værktøj, der hjælper danske borgere og virksomheder med at gennemføre grønne tiltag.

Som bruger af Klimabevidst.dk kan du finde inspiration til relevante indsatsområder blandt de mange forskellige guides, der indenfor hvert deres område/kategori introducerer, informerer og vejleder omkring konkrete klimatiltag.

EnergistyrelsenEnergistyrelsens hjemmeside kan give dig inspiration til, hvordan du kan spare på energien. Siden kan også give dig inspiration til, hvordan du kan energirenovere din bolig.
Bolius - Alt om energiBolius er boligejerens videncenter. På denne side kan du finde mange informationer om, hvordan du kan nedbringe dit energiforbrug. Linket fører direkte til Bolius.dk's side om energi.
TV2 Øst - Klar besked om grøn energi

TV2 Øst har lavet en udsendelse om grøn energi, hvor de besøger et hus med oliefyr og kigger på mulighederne og besparelsen ved en mere grøn energiform.

SamvirkeSamvirke har skrevet en artikel om den danske vinduesjungle, hvor det belyses at forbrugere og håndværker er i tvivl om, hvornår det kan betale sig at skifte en rude eller hele vinduet.
Foreningen Bæredygtige Byer og BygningerForeningen er et netværk af kommuner og andre offentlige myndigheder samt rådgivere, forskere, boligselskaber, virksomheder, græsrødder og andre interesserede, der alle har et fokus på bæredygtige byer og bygninger.
HusetswebHer kan du beregne din potentielle energibesparelse.
Klimabevidst.dkKlimabevidst.dk er en webportal til dig, som ønsker at vide mere om klimaarbejde og energibesparelser.
Sparenergi.dkAlt om energiforbrug og energiløsninger i hjemmet.

 

NB: Ovenstående links skal kun opfattes som inspiration og er ikke nødvendigvis tilladt, at udføre i dit lokalområde. For at finde ud af hvilke tilladelser, som du skal have til dit energiforbedringsprojekt kan du læse mere på nedenstående link:

Nybyggeri og ombygning - før du bygger på Greve.dk