Banner_Tjen_penge_på_energibesparelse

Få penge for at spare på energien. Energiselskaberne tilbyder en kontant belønning når du energirenoverer dit hus.

Kunne du godt tænke dig at energirenovere din bolig, men står du og mangler midler? Det er nu muligt, at sælge den potentielle besparelse til et energiselskab. Energiselskaberne skal være med til at sørge for, at alle danskere er med til at reducere CO2-udledningen. Derfor er energiselskaberne interesseret i at give dig et energi-tilskud til dine energirenoveringer.

25 øre/kWh på energibesparelse

Energi-tilskuddet kan søges til mange forskellige typer energirenovering. I gennemsnit betaler energiselskaberne 25 øre/kWh, derfor er det økonomiske tilskud også afhængigt af, hvor stor en energirenovering du går i gang med. Det største tilskud bliver oftest givet til udskiftning af det gamle olie- eller gasfyr til fjernvarme, men isolering af din bolig kan også give et større tilskud.

Undersøg hvad du kan få i energitilskud

Når energiselskabet har modtaget din ansøgning om energitilskud, beregner de den forventede besparelse ud fra standardværdier. Derfor er det vigtigt, at du opgiver de helt rigtige specifikationer om, hvilket omfang din energirenovering har. Er du interesseret i selv at lave en beregning på dit energi-tilskud, kan du gøre det på:

Standardværdikataloget - Teknologisk Institut

Søg tilskud

På energisparesiden.dk finder du også de energiselskaber, der køber dine energibesparelser, når du vil energirenovere. Vær opmærksom på, at du skal kunne dokumentere det udførte arbejde. Derfor er det vigtigt, at du altid gemmer regningerne i forbindelse med din energirenovering.

Energisparesiden.dk