Fugletårn dokumentation 1

2670 Greve
Tlf.43 97 94 48
natmil@greve.dk

I Karlslunde Mose står Greve Kommunes første fugletårn. Fra fugletårnet kan man kigge ud over mosen og komme i øjenhøjde med fuglene.

Fugletårnet og området i Karlslunde Mose er ikke kun for fugleentusiaster. Det er også et populært udflugtsmål for familier og institutioner. Øverst oppe kan man på plancher læse om de forskellige fugle, der findes i området.

Fugletårnet er bygget med særligt hensyn til kørestolsbrugere og besøgende med barne- og klapvogne, og under tårnet er der indrettet et lille infocenter med bord/bænk, hvor man kan spise sin medbragte mad og nyde en kop kaffe.

Fugletårnet er bygget af et lokalt grønt partnerskab mellem Greve Kommune, Hedebostien, Naturstyrelsen og Danmarks Naturfredningsforeninger i Solrød og Greve. Tårnet, der blev indviet i 2015, er placeret på et areal, som Naturstyrelsen stiller til rådighed.

Der er ydet økonomisk støtte til projektet af Friluftsrådets Tips- og Lottomidler til Friluftslivet, Greve Kommune og Hedebostien, herunder Arbejdsmarkedets Feriefond og Nordeafonden.