Banner_demens

”Kompetencecenter for Demens” inviterer borgere og pårørende til 3 aftener om emnet demens.

Vi vil gerne invitere dig som har sygdommen demens samt pårørende til undervisning om demens. Med pårørende tænker vi alle, der i deres hverdag lever med, møder eller drager omsorg for et menneske med en demenssygdom. Vores ønske er, at bidrage til større viden og forståelse samt viderebringe nogle redskaber til en dagligdag med demens.

 

Undervisningen afholdes i Caféen på Kompetencecenter for Demens på Nældebjerg Plejecenter Rådhusholmen 8A, 2670 Greve.

 

Demenskoordinatorer fra Kompetencecenter for Demens, vil være tilstede på alle undervisningsdage, og vil kunne fortælle om de tilbud, der er i kommunen samt besvare spørgsmål.

 

Torsdag den 7 november kl. 18 til 20.

Dagligdagen med demens.

Demenspsykolog Anneke Dapper, ansat v/Kompetencecenter for Demens i Greve, fortæller denne aften om, hvordan en demenssygdom kan påvirke dagligdagen for den demensramte og pårørende.  Her kan I høre lidt om hvad der er vigtigt i forhold til kommunikation?

 

Torsdag den 14 november kl. 18 til 20.

Hjernen og demens.

Overlæge Annie Juncher fra Geriatrisk afdeling / hukommelsesklinik på Holbæk sygehus, fortæller denne aften om, hvordan vores hjerne fungerer, og hvad der sker, når man får en demenssygdom. Kom og hør om de forskellige typer af demenssygdomme, demenssymptomer og udredning.

 

Torsdag den 21 november kl. 18 til 20.

Jura og demens.

Jurist Charlotte Lindberg Nielsen, ansat i Greve Kommune, fortæller denne aften om værgemål og fuldmagter. Hvad skal der til for at få et værgemål, hvad kan værgen hjælpe med? Hvilke fordele og ulemper er der ved fuldmagter?

Endvidere vil Charlotte fortælle om de juridiske rammer for handleevne og omsorgspligt og de overordnede rammer for magtanvendelse.

 

Tilmelding;

Pr. Mail: demensenheden@greve.dk med navn, antal pladser og hvilke aftener du/I gerne vil deltage i.

 

Der kan i pausen købes kaffe og the med kontanter.

                                                                                         

Med venlig hilsen

Demenskoordinatorerne

Greve Kommune