Målrettet ægtefæller og pårørende til mennesker med en demenssygdom, som bor på plejehjem eller i eget hjem.

Invitation til vores pårørendegrupper.

Max 7-10 pårørende til borgere med en demenssygdom i grupperne.

Pårørendegruppe 1: Målrettet ægtefæller /pårørende til mennesker med demens sygdom, der bor i eget hjem, 1. mandag i måneden fra kl. 13-15.

Pårørendegruppe 2: Målrettet ægtefæller/ /pårørende til mennesker med demenssygdom, der bor i eget hjem, 2. tirsdag i måneden fra kl. 13.30-15.30.

Pårørendegruppe 3: Målrettet voksne børn til mennesker med demenssygdom som bor på plejecenter eller i eget hjem, 1. mandag i måneden fra kl. 17-19.

Pårørendegruppe 4: Målrettet ægtefæller /pårørende til mennesker med demens sygdom, der bor på plejehjem, 4. torsdag i måneden fra kl. 17-19.

Pårørendegrupperne har udgangspunkt i det at være pårørende til et menneske med en demenssygdom.

Vi drøfter forskellige emner fra gang til gang, alt efter hvad der er brug for i forhold til f.eks. demenssygdommen, hverdagslivet, det at være pårørende, netværksdannelse og skabe relationer til ligestillede.

Pårørendegrupperne låner lokaler på Nældebjerg Plejecenter, Rådhusholmen 8A, 2670 Greve, hvor vi låner undervisningslokalet i kælderen eller ved Hyggekrogen.

Du kan læses mere i vores folder ”pårørendegruppen”

Du er velkommen til at ringe eller sende e-mail til mig og høre nærmere.

Med venlig hilsen

Demenskoordinator Jette Moser

Demensenheden, Kompetencecenter for Demens.

Telefonnummer: 22 21 13 88, svares telefonen ikke, så indtal gerne navn og telefonnummer, så ringes der tilbage snarest muligt.

Der kan også sendes en e-mail til: demensenheden@greve.dk