FB_Demenskoordinatorer.jpg

I Greve Kommune sætter vi et særligt fokus på demens i Huskeugen, uge 38

Til HUSKEUGEN vil du møde Greve Kommunes tre demenskoordinatorer, Karina, Jette og Heidi

Greve Kommune er en demensvenlig kommune og afholder, igen i år, Huskeuge i uge 38.
Formålet med ugen er at skabe åbenhed og opmærksomhed på demensramte og deres familiers liv med demens, samt sprede viden om demens.

Hvad sker der i Huskeugen – uge 38 - i Greve Kommune?

• Mandag den 16. september, åbent ”syng med” eftermiddagsarrangement på Greve Museum kl. 13-15. Mød den lokale Alzheimerforening Østsjælland, Ældresagen og Greve Kommunes demenskoordinatorer.

Alle er velkomne, ingen tilmelding.

• Onsdag den 18. september afholdes Café Lyset; underholdning med trylleshow i caféen på Nældebjerg Plejecenter, Kompetencecenter for demens kl. 18-20. Café Lyset er et mødested for mennesker med demens og deres pårørende.

Alle er velkomne, ingen tilmelding. Brød og kaffe/te koster 25 kr.

• Onsdag den 18. september på Greve bibliotek, Portalen 2, i tidsrummet kl. 10-13 og igen fra kl. 16-19.

Her har du mulighed for at møde Greve Kommunes demenskoordinatorer, som deler deres viden om blandt andet tidlig opsporing, demenssygdomme samt Greve Kommunes tilbud til borgere med demenssygdom og deres pårørende. Kom og spørg om det der er vigtig for dig.

• Torsdag den 19. september i Greve Midtby Centret, i tidsrummet kl. 11-13.

Her har du mulighed for at møde en leder fra Kompetencecenteret for Demens samt en demenskoordinator, som deler deres viden om blandt anden tidlig opsporing, demenssygdomme samt Greve Kommunes tilbud til borgere med demenssygdom og deres pårørende. Kom og spørg om det der er vigtig for dig.

• Torsdag den 19. september, foredrag i caféen på Nældebjerg plejecenter, Kompetencecenter for demens kl. 17.00-19.00. Foredragsholder Mette Søndergaard er ergoterapeut, underviser og forfatter. Har blandt meget andet arbejdet som konsulent for Sundhedsstyrelsen rejsehold.

Foredraget ”livsmuligheder” vil omhandle hverdagsliv, aktiviteter, kommunikation og meningsfuld beskæftigelse.

Tilmelding på mail: demensenheden@greve.dk senest d. 11. september. Tilmelding er bindende grundet begrænset antal pladser. Den lokale Alzheimerforening Østsjælland sponsorerer foredraget og Greve Kommune byder på kaffe/te og ”for-glem-mig-ej” kage. Der vil være demenskoordinatorer tilstede.

• Søndag den 22. september, demensvenlig gudstjeneste i Kildebrønde Kirke kl. 14.00. Bag Kirken 1, med præst Miriam Joensen. Efter gudstjenesten byder den lokale Alzheimerforening Østsjælland på kaffe og kage i menighedshuset. Der vil være sliske til de gangbesværede.

Alle er velkomne, ingen tilmelding.

Venlig hilsen og på gensyn

Den lokale Alzheimerforening Østsjælland

Ældresagen