Oralmotorisk banner

Kontakt

Dorthe Diederichsen
Tandlæge
Dønnergårds Allé 221
2670 Greve
Tlf.43 97 33 33

Oralmotorisk Team er et tværfagligt team med fysioterapeut, ergoterapeut, tandlæge og talepædagog, som alle er Castillo Morales terapeuter.

Tværfagligt arbejde

Teamet arbejder tværfagligt efter Castillo Morales Konceptet, der tager udgangspunkt i hele barnets motoriske og sensoriske udvikling.

De forskellige faggruppers tværfaglige samarbejde er centralt i analysen af evnen til at kommunikere, sutte, synke og tygge. I den tværfaglige analyse inddrages hele kroppen.

Undersøgelse og vejledning

Vi tilbyder undersøgelse og vejledning, men ikke behandling til børn med vanskeligheder inden for områderne:

  • Sutte-, synke- og tyggefunktion
  • Spise- og drikkefunktion
  • Savlen
  • Kommunikation/tale

Castillo Morales

Inspirationen til det tværfaglige arbejde har vi hentet hos den argentinskfødte Castillo Morales, der er speciallæge i rehabilitering. Han er uddannet fra universiteter i henholdsvis Argentina og Spanien.

Han har udviklet et koncept, som tager udgangspunkt i både anatomi, neurofysiologi, kommunikation, pædagogik, antropologi og filosofi. Der gives således inspiration til nye veje i rehabiliteringen af personer med neurologiske skader. Konceptet bliver brugt i forhold til oralmotoriske vanskeligheder, og man fokuserer ikke kun på den synlige vanskelighed, men på hele barnets krop.

Kontakt til Oralmotorisk Team

Oralmotorisk Team mødes hver anden tirsdag fra kl. 11 til 15.30. Interesserede forældre eller fagpersoner kan kontakte tandlæge Dorthe Diederichsen på Tandplejen, Dønnergårds Allé 221, 2670 Greve. Telefon: 43 97 33 33, Mail: ddi@greve.dk

Brugere uden for Greve kommune

Børn fra andre kommuner kan købe undersøgelse, rådgivning og vejledning samt evt. ganeplade.
Læs mere i vores pjece, link findes på banner ovenfor.