Shutterstock 1621031059 1

Tandplejen retter sig efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer og opdaterer løbende.

Sundhedsstyrelsen har d.30.06.20 udsendt ny retningslinje: Generelle retningslinjer for planlægning af aktivitet og forebyggelse af smittespredning i sundhedsvæsenet.

Tandplejen indkalder og behandler patienter i henhold til de nye retningslinjer.

Vi foretager en tandfaglig vurdering og kontakter de patienter, der skal tilbydes tid.

Mød ikke op hvis du, eller en i din familie, er syg eller har symptomer på COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskel ømhed, som hos nogle kan være ledsaget af symptomer fra næsen). Du bedes oplyse, hvis du er i risikogruppe iflg. Sundhedsstyrelsen.

Er dit barn smittet eller i karantæne og har brug for akut tandbehandling, skal du kontakte klinikken telefonisk. Vi vil i første omgang forsøge at hjælpe medicinsk med for eksempel smertestillende medicin eller antibiotika, indtil barnet er rask eller ude af karantæne.

Da der er begrænset plads i venteværelset, må der kun være 1 ledsager pr. barn/unge, hvis behov. Pga. begrænset pladsforhold, må der ikke komme søskende med, som ikke skal til tandlæge.
Hvis der er trængsel i venteværelset, bedes I melde jeres ankomst og vente udenfor. 
Undgå at komme i for god tid, men kom først lige til tiden.

Vi anbefaler, at I løbende holder jer orienteret på de officielle Corona/COVID-19 sider også med hensyn til regler for karantæne efter hjemkomst fra udenlandsrejser. Se Udenrigsministeriets rejsevejledninger.
Se også
  Greve Kommunes Coronaside og Grevenord.dk with information in multiple languages.