Omsorgs banner

Kontakt

Visitationen
Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.43 97 97 97
Send digital post

Omsorgstandplejen udføres fra 1. januar 2019 af Hjemmetandlægen, som Center for Sundhed og Pleje har indgået aftale med.

Meddelelse fra Hjemmetandplejen.

På grund af COVID-19 fungerer omsorgstandplejen fortsat og udfører behandlinger efter de nu gældende regler. Det vil sige, at vi udskyder de regelmæssige undersøgelser og forebyggende behandlinger og udfører i den næste periode kun nødbehandlinger samt giver råd og vejledning over telefonen.

Vores kontor fungerer imidlertid stadig, og man kan ringe til os for råd og vejledning eller for at meddele behov for nødbehandling. Man kan fortsat kontakte os mandag til fredag (også i ferier og på helligdage) på telefon 70 275 285, og i den kommende tid er telefonerne åbne hver dag fra kl. 8-15.

Hjemmetandplejen fortsætter således med både at stå klar med et nødberedskab, der kan afhjælpe borgeren med akutte situationer, men også med over telefonen at være behjælpelig med vejledning til plejepersonalet i god og sund hjemmemundpleje, så vi på den måde er med til sikre os, at borgerne kan komme igennem denne tid på bedst mulig måde.

Hjemmetandlægen

Hjemmetandlægen kontakter dig, når det er ved at være tid til eftersyn.

Hvis du har spørgsmål om behandlingen, eller om hvornår vi kommer næste gang, kan du kontakte Hjemmetandlægen på telefon 70 27 52 85.
Du kan ringe mandag - fredag kl. 8-12.

Øvrige spørgsmål

Hvis du i øvrigt har spørgsmål om Omsorgstandplejen, kan du kontakte Visitationen, Center for Sundhed og Pleje på tlf. 43 97 97 97.

Visitationen træffes på telefon mandag, tirsdag, torsdag og fredag i tidsrummet mellem kl. 9-12. Eller elektronisk via Borger.dk