Topbillede_erhverv_arbejdsmarked2

Kontakt

Virksomhedskonsulenterne Jobcenter Greve
Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.43 97 80 80
Send digital post

Samarbejde mellem Jobcenter Greve og virksomheder i Greve Kommune

Advisory Board er et rådgivende forum, der har til formål at skabe et tættere og styrket samarbejde mellem Jobcenter Greve og virksomhederne i Greve Kommune. Advisory Board drøfter aktuelle og konkrete temaer, som er relevante i forhold til samarbejdet mellem jobcentret og virksomhederne – herunder rekruttering, opkvalificering og fastholdelse. Der afholdes fire møder om året.

Boardet blev nedsat i 2015 og består af 8-9 repræsentanter fra forskellige brancher i Greve Kommune. Medlemmerne udpeges for en 2 årig periode med mulighed for at forlængelse. Det tilstræbes, at medlemmerne udtræder senest efter 3 valgperioder.

Jobcentret har i 2019 indgået et samarbejde med non-profit organisationen Code of Care i forhold til samarbejdet med virksomhederne. I den forbindelse er Advisory Boardet på midlertidigt standby og der er i stedet etableret en taskforce, der ligeledes består af lokale virksomheder.

Taskforcen – Code of Care Task Force Greve – har til formål at få flere virksomheder til at tage social ansvar ved at hjælpe udsatte ind på arbejdsmarkedet.

Du kan læse mere nedenfor om taskforcens arbejde.