personale

Kontakt

Virksomhedskonsulenterne Jobcenter Greve
Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.43 97 80 80
virksomhedsservice@greve.dk

Samarbejde med virksomhedsservice

Nu er det blevet nemmere for virksomheder at få en person i løntilskud eller praktik

VITAS gør dit samarbejde med jobcentret hurtigt og nemt

Nu er det blevet nemmere for virksomheder at få en person i løntilskud, praktik eller voksenlære. VITAS er en digital, brugervenlig og dialogbaseret løsning, der sparer tid og ressourcer – både for dig og jobcentret.

www.vitas.bm.dk bliver du hjulpet igennem hele processen, således at du får udfyldt alle oplysninger rigtigt første gang. Det er også her, at du som virksomhed har overblikket over igangværende og afsluttede sager og du kan følge op på alle dine sager om løntilskud, praktikforløb eller voksenlærlingeforløb i VITAS.

Som virksomhed har I både mulighed for at søge på vegne af en konkret ledig, som I gerne vil lave en aftale med, eller gøre Jobcentret opmærksom på, at I har mulighed for at have ledige i praktikforløb, løntilskud eller voksenlærlingeforløb.

VITAS tager udgangspunkt i at alle virksomheder betjener sig selv, men hvis din virksomhed ønsker det, er der hjælp at hente hos jobcentret. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte virksomhedsservice, som har åbent mandag til onsdag fra 8.30-15.30, torsdag 8.30-17.00 eller fredag 8.30-13.30 på telefon 43 97 80 80.


Brug for ekstra hænder? 6 ugers fuldtidsarbejde gør en stor forskel

For en række af vores ledige vil det i fremtiden gøre en virkelig stor forskel at have minimum 6 ugers fuldtidsarbejde om året. Måske din virksomhed kunne bidrage med nogle ugers arbejde?

Det kan være I har nogle ekstraopgaver liggende, som I ikke lige får nået i hverdagen? Det kunne være ekstra oprydning, rengøring eller måske opgaver, som skal løses i højsæsonen. Selv den mindste opgave kan gøre en forskel.

Hvis I har brug for ekstra hænder, så kontakt virksomhedsservice, som har åbent mandag til onsdag fra 8.30-15.30, torsdag 8.30-17.00 eller fredag 8.30-13.30 på telefon 43 97 80 80.