Temamøde d. 14. november 2013 - støtte- og tilskudsordninger

klimanetværk
Hvordan kan man som virksomhed få del i de mange tilskuds- og støtteordninger for tilsammen 530 mio. kroner til energi- og miljøprojekter?

Få svaret torsdag d. 14. november, kl. 16-18.15, når Greve Kommune og ErhvervsCentret inviterer til møde i Klimanetværk for virksomheder.


Mødet handler om hvordan virksomheder kan få del i de mange tilskuds- og støtteordninger til energi- og miljøtiltag. På mødet vil en række eksperter fortælle om de forskellige støtteordninger, og den proces virksomhederne skal være afklaret omkring, inden der søges.

”Der er næsten altid en støtteordning, der passer en virksomhed eller et projekt. Det forudsætter dog, at man følger markedet for tilskudsmuligheder nøje, og at man er skarp på de krav, der stilles, før man søger.” Det er bl.a. et af budskaberne, fra det uafhængige rådgivende konsulent firma, Green Ways, som holder oplæg på mødet.

Derudover vil Dansk Energi give gode råd til, hvordan man kan sælge sin virksomheds energibesparelser, ligesom man kan få vejledning fra Erhvervsstyrelsen til at søge tilskud til projekter inden for produktinnovation og grønne forretningsmodeller.

GreenBlue vil fortælle om anvendelse af spildprodukter i andre virksomheders produktion, og man kan få inspiration til omlægning af fossil procesenergi til vedvarende energi fra Energistyrelsen. Green Ways giver vejledning i, hvordan man kommer i gang med energiledelse og med at søge støtte til grønne projekter.

Tilmeld dig senest d. 7. november 2013.