Strandvejsområdet helhedsplan

Kontakt

Center for Teknik & Miljø
Tlf.43 97 97 97
Send digital post

Kom og diskutér fremtidens Strandvejsområde med os.

Greve Kommune har udarbejdet et idéoplæg for det samlede Strandvejsområde i kommunen. Interesserede borgere inviteres i den forbindelse til borgermøde torsdag den 26. marts kl. 17-19 på Greve Gymnasium.

Vi vil meget gerne høre dine kommentarer til idéoplægget og høre, hvilke idéer du har, når vi taler om fremtidens Strandvej. Kommentarerne og idéerne vil blive brugt i det videre lokalplanarbejde for Strandvejsområdet.

Idéoplægget sætter fokus på, hvordan fremtidens Strandvejsområde kan se ud, og der gives bud på en overordnet struktur for strandvejens profil, stiforbindelser og på områder, der både skal kunne huse butikker, liberalt erhverv og boliger. Ideoplægget er lavet i forbindelse med udarbejdelsen af de fire kommende lokalplaner for Strandvejsområdet i Karlslunde, Mosede, Greve og Hundige.

Vi glæder os til at høre jeres idéer.

Yderligere information

  • Tid og sted: Greve Gymnasium, Plenumsalen torsdag den 26. marts 2015 kl. 17-19.
  • Skulle du blive forhindret i at komme til borgermødet, er du velkommen til at sende dine ideer og kommentarer til os inden den 10. april 2015 på mail teknik@greve.dk.
  • Borgermødet er en del af en høringsproces, da Byrådet den 2. marts 2015 vedtog at sende idéoplægget i offentlig høring fra den 13. marts til den 10. april 2015.
  • Se idéoplægget under linket Læs mere