nyhed_grevestrand

Kontakt

Center for Teknik & Miljø
Tlf.43 97 97 97

Greve Byråd inviterer borgerne til en gåtur i området ved Greve Strand og Granhaugen. Målet er at høre borgernes behov og ønsker til en bedre anvendelse af kysten og de kystnære områder til rekreative og bymæssige formål.

Greve Byråd inviterer nu byens borgere til en sen eftermiddags gåtur i området ved Greve Strand og Granhaugen, hvor byrådet gerne vil høre borgernes syn på, hvordan kysten og de kystnære områder kan anvendes bedre til rekreative og bymæssige formål.

Gåturen indledes med at politikere og borgere mødes i et opstillet telt i Granhaugen, onsdag den 29. februar kl. 16.30.

Derefter går deltagerne en tur sammen i området, og idéer og ønsker vil blive skrevet ned undervejs. Turen forventes at slutte kl. 19.

Deltagerne opfordres til at tage varmt tøj og fornuftigt fodtøj på. Der vil blive serveret en kop kaffe at varme sig på i teltet, og af hensyn til kaffen må deltagerne gerne tilmelde sig på 43 97 94 42 eller lfv@greve.dk.

Borgerudflugten følges op af et borgermøde på Greve Gymnasium mandag den 11. juni, hvor idéerne fra gåturen vil blive præsenteret og diskuteret.

Borgerudflugten er et led i fyrtårnsprojektet Greve Kyst, som med borgerinddragelse skal udvikle Hundige Strand, Greve Strand og Karlslunde/Mosede Strand. Første etape med Hundige Strand er afsluttet i 2011, og tredje etape omkring Karlslunde/Mosede Strand forventes sat i gang i efteråret 2012.