Danmarks mest digitale kommune uddeler digitale julekurve

iPad Mini_nyhed

Kontakt

Tina Malling Kiær
Centerchef
Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.43 97 97 97

Borgere i Greve Kommune kan lige nu ansøge om en digital julekurv. Julekurven er en gratis og splinterny iPad Mini

Fire borgere i Greve kan få en digital julekurv. Kurven består kort og godt af en iPad Mini, og den skal gøre julen lidt sjovere og lidt mere digital for fire borgere.

De fleste borgere i Greve færdes hjemmevante på internettet, og kommunen ligger på førstepladsen, når det gælder digitale borgere. Men alligevel er der fortsat nogen, som har brug for hjælp til at komme online.

”Vi ved, at nogle af vores medborgere har en stram økonomi. Og for dem er it-udstyr ikke øverst på listen, når de skal prioritere deres penge. Derfor giver vi nu fire borgere mulighed for at få en digital julekurv,” siger borgmester Pernille Beckmann.

Fortæl os hvorfor du har brug for en iPad

For at komme i betragtning skal man skrive et digitalt brev til Greve Kommune senest den 15. december. I brevet skal man fortælle, hvorfor man har særligt behov for en iPad - ligesom man gør, hvis man søger om en traditionel julekurv. Har man ikke adgang til computer, kan man få hjælp på både rådhuset og bibliotekerne.

Det digitale brev skal sikre, at alle henvendelser sker fortroligt.

Greve Kommune har allerede givet alle skolebørn en digital skoletaske i form af en iPad Mini. Dermed har alle familier med skolebørn fået mulighed for at deltage i de muligheder, som foregår på nettet.

Læs mere om den digitale julekurv på www.greve.dk/julekurv

De fire iPads, som nu er blevet til digitale julekurve, modtog Greve Kommune som præmie, da kommunen vandt førstepladsen med Danmarks mest digitale borgere og Danmarks mest digitale unge.