Torsdag den 27. april 2017 har Greves erhvervsliv for fjerde gang mulighed for at mødes og diskutere erhvervsudvikling med Greve Kommune og kollegaer fra andre virksomheder.

”I de seneste tre år har vi arbejdet intenst med at realisere Greve Kommunes vækstpolitik, og vi har nået meget. På mødet vil vi gøre status på resultaterne, men vi vil også kigge fremad. Og så vil vi gerne høre de lokale virksomheders oplevelse af Greve Kommune som erhvervskommune” siger Morten Dahlin, som er formand for Vækst- og Beskæftigelsesudvalget som optakt til mødet.

Udover dialog mellem deltagerne er der også lagt op til en eftermiddag, hvor alle kan hente inspiration fra en lokal virksomhed, der har gjort det rigtig godt. Direktør Birgit Aaby fortæller om sit eget firma Combi Service, der har haft en succesfuld udvikling med udgangspunkt i Greve Kommune.

Yderligere inspiration kan findes, når vinder af Greve Erhvervspris 2016 kåres sidst på dagen. Borgmester Pernille Beckmann siger om prisen, at ”Som kommune vil vi med prisen fremhæve og synliggøre gode eksempler på lokale mønstervirksomheder, der har skabt fremgang og nye arbejdspladser”

Se programmet her. Virksomheder i Greve Kommune, der ønsker at deltage, skal huske at tilmelde sig senest den 21. april 2017 via ErhvervsCenterets hjemmeside - tilmeld