Borgerservice_nyhed

Kontakt

Pas & kørekort
Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.43 97 97 97

Greve Kommune har nu fået en ny melding fra leverandøren af pas til Greve Rådhus. Der var alligevel ikke 750 borgere i Greve, som har fejl i deres nye pas. Der var kun seks. De seks borgere har fået besked.

I hele Danmark var der pas-alarm i fredags. Nu bliver alarmen afblæst flere steder – blandt andet i Greve.

Scan-tech, som laver pas for blandt andre Greve Kommune, sagde i sidste uge, at 750 Greve-borgere havde fejl i passet. Derfor holdt kommunens borgerservice ekstra åbent i weekenden og mange mennesker fik i al hast udstedt nye pas.

I løbet af weekenden har Scan-tech nu fundet frem til, at det korrekte tal kun er seks. De seks borgere er blevet kontaktet.

Kun seks pas med fejl

”Nu viser det sig, at det var falsk alarm, og det er selvfølgelig meget frustrerende for os alle sammen. Mange mennesker har stået i kø for at få lavet nyt pas. Og mange mennesker på rådhuset har været ekstra på arbejde uden grund,” siger Tina Malling Kiær, borgerservicechef.

Hun havde egentlig planlagt en ekstraordinær åbningsdag lørdag den 11. april, hvor Borgerservice ville udstede nye pas. Den aflyser hun nu.

750 borgere fik i sidste uge et brev fra Greve Kommune om, at der var fejl i deres nye pas. Det brev kan de se bort fra.

De seks personer med fejl i passet, er blevet kontaktet personligt.