havn_nyhed

Kontakt

Center for Teknik & Miljø
Tlf.43 97 97 97

Greve Kommune sender nu et katalog med prioriterede projekter for udvikling af Greve Kyst i høring. Fristen for kommentarer er 5. august 2013.

Badested for vinterbadere, skovplads med cykelstativer eller opgravning af hybenroser? Idéerne til, hvordan Greve Kyst skal udvikles og forbedres har været mange, og nu sender Greve Kommune et katalog over de mange idéer og et forslag til, hvordan de skal prioriteres, i høring.

Kataloget omfatter forslag til forbedringer langs hele kyststrækningen fra Hundige til Mosede og Karlslunde. Ved Hundige Strand foreslås et nyt badested for morgen- og vinterbadere. På Greve Strand er førsteprioriteterne forbedret handicapadgang, en skovplads med cykelstativer og toiletter samt tre bænke og affaldskurve. Ved Karlslunde Strand er forslaget en ”voksenø” med badelæ.

Af andre foreslåede og prioriterede projekter kan nævnes opgravning af hybenroser, opsætning af infokort og en badebro ved Karlslunde Feriecenter.

”Der har jo været stor interesse blandt Greveborgerne for, hvordan hele kyststrækningen mellem Hundige og Karlslunde skal udvikles”, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget Brian Hemmingsen. ”Vi har holdt både strandvandringer og borgermøder med mange deltagere, og nu sender vi så dette prioriteringskatalog til kommentering blandt de mange deltagere og andre interesserede Greveborgere”.

Høringen varer frem til 5. august, og materialet kan downloades som pdf. i højre side.