Beskæftigelsesministeriet_beskåret.jpg

Beskæftigelsesministeriets Danmarkskort viser Greve Kommune helt i toppen.

Ny rapport slår fast, at Greve Kommune er blandt de allerbedste kommuner til at hjælpe ledige til et liv, hvor de forsørger sig selv.

Helt nye tal fra beskæftigelsesministeriet slår fast, at Greve Kommune er tredjebedst i hele Danmark til at få kontanthjælpsmodtagere i job eller uddannelse. Indsatsen i forhold til kontanthjælpsmodtagere betyder, at Greve Kommune sparer 17 millioner skattekroner i forhold til andre kommuner, som ligner Greve.
 
Beskæftigelse er godt for alle
"I byrådet er vi meget opmærksomme på, at beskæftigelse er godt for alle. Den enkelte borger får selvtillid og lønkroner, og samtidig sparer kommunen penge til forsørgelse," siger Morten Dahlin, formand for Integrations-, Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget.

Beskæftigelsesministeriets rapport gennemgår også tal på borgere, som får sygedagpenge og arbejdsløshedsdagpenge. Og når det gælder alle typer forsørgelse under ét, er Greve Kommune stadig med i top ti blandt alle danske kommuner og på førstepladsen i Region Sjælland.
 
Ros til medarbejderne
Der skal også lyde en stor ros til vores medarbejdere. Jeg er stolt over deres arbejde, for de gør det virkelig godt. Gang på gang viser undersøgelser og rapporter, at Greve er i top, når det gælder borgere som forsørger sig selv," siger Morten Dahlin.

Se Beskæftigelsesministeriets tal, når det gælder kontanthjælpsmodtagere.

Se hele rapporten fra beskæftigelsesministeriet.