Hvordan skal Greve Kommunes strandområde udvikles og bruges i fremtiden? Det spørger Greve Byråd borgerne om i løbet af august og september ved tre forskellige arrangementer.

Et af Greve Kommunes helt store aktiver er otte kilometer strand. Derfor vil Greve Byråd gerne have borgernes idéer til, hvordan man bedst muligt udvikler strandområdet. Dialogen skabes ved to borgermøder i henholdsvis august og september og ved en inspirationstur til Amager Strandpark den 10. august.

Formand for Greve Kommunes Teknik og Miljøudvalg, Brian Hemmingsen, glæder sig at høre borgernes idéer:

”Vi har desværre ikke penge til at anlægge store badeanstalter og lignende i disse år. Men vi vil meget gerne høre borgernes konkrete små og store idéer til, hvordan vi gør vores strand til et endnu bedre område for alle dets brugere. Det, er jeg sikker på, borgerne har mange gode idéer til – det er jo dem, der bruger stranden mest,” siger Brian Hemmingsen.

Det første arrangement i rækken var en inspirationstur til Amager Strandpark den 10. august. Blandt deltagerne på turen var Brian Hemmingsen og også borgmester Hans Barlach deltog:

”Borgernes behov og ønsker er vigtige pejlemærker, når vi skal planlægge udviklingen af kommunen - og især når det handler om et stort, rekreativt område som stranden. Men samtidig skal vi ikke foregøgle, at vi har millioner at bruge til store projekter; det har vi desværre ikke,” understreger Hans Barlach.

De to borgermøder finder sted den 24. august klokken 19 til 21.30 i Portalen

og onsdag den 21. september klokken 19 til 21.30 i Portalen.

På septembermødet præsenteres og diskuteres kommunens idékatalog for Greve Kyst.

Borgermøderne bliver annonceret i Sydkysten, ugen før de finder sted.

Alle er velkomne.