Vandrefestival1

Alle kan deltage, når Greve Kommune for femte år i træk inviterer til vandrefestival fra 14. august til 6. september.

Nu er det igen blevet tid til at finde vandrestøvlerne frem og sætte krydser i kalenderen. Greve Vandrefestival er nemlig tilbage, og i år er der hele 16 forskellige ture, som giver Greveborgerne mulighed for at opleve byens mange naturskønne steder.

Mange besøgende

Formand for Social- Sundheds- og Psykiatriudvalget, Liselott Blixt, glæder sig til den traditionsrige vandrefestival, og hun håber, at den igen i år bliver velbesøgt på trods af corona.

”Smukke naturoplevelser, frisk luft, motion og nye bekendtskaber. Gevinsterne er mange, og det er også derfor, at der hvert år er mange deltagere. I år bliver det med skærpede retningslinjer og krav til blandt andet afstand og størrelse på grupper. Men jeg er sikker på, at det stadig bliver en rigtig god oplevelse”, siger Liselott Blixt.

Alle kan være med

De 16 vandreture bliver ledet af lokalkendte og erfarne turledere, som sørger for, at det hele forløber godt. Der vil både være korte ture på 3 kilometer, lidt længere ture på 6-14 kilometer og en lang tur på hele 23 kilometer til de erfarne vandrere.

Festivalen løber af stablen den 14. august til 6. september. Alle kan gratis deltage og tilmelding er ikke nødvendig med undtagelse af én lokalhistorisk tur.

Læs mere om alle turene på www.vandrefestival.dk eller www.facebook.com/vandrefestivalgreve2020