Stemningen var i top, og snakken gik lystigt, da omkring hundrede lokale virksomheder kom i direkte kontakt med indkøbere fra Greve Kommune til indkøbsmesse i Portalen.

De fleste brancher i Greve var repræsenteret, da Greve Kommune i samarbejde med ErhvervsCentret slog dørene op for indkøbsmesse i Portalen. Fra morgenstunden kunne de erhvervsdrivende over en kop kaffe hilse på de kommunale medarbejdere, der sidder med det daglige indkøb af varer og tjenesteydelser. De kunne også møde andre lokale virksomheder, som ønsker at blive leverandør til Greve Kommune.

I åbningstalen understregede borgmester Pernille Beckmann, at Byrådet, som en del af den nye vækstpolitik, vil sikre, at det lokale erhvervsliv har de bedste forudsætninger for at handle med kommunen både ved store udbud, og når kommunen køber ind under udbudsgrænsen på 50.000 kr.

”Vi vil gerne være en endnu bedre erhvervskommune og skabe gode udviklingsmuligheder for vores lokale erhvervsliv. Flere udbud og et godt leverandørsamarbejde er et vigtigt fokus i vores vækstpolitik. Offentligt indkøb er både attraktivt for jer men også komplekst og stærkt reguleret. Vi vil gøre vores bedste for, at I er godt klædt på til at byde ind på de kommunale udbud i Greve Kommune men også i nabokommunerne, idet udbudsreglerne jo er ens”, sagde Pernille Beckmann og fortsatte:

”Det er altid nemmere at handle, når man kender hinanden. Vores indkøbere har glædet sig til at møde jer, og det er dem, I skal tale med for at få vejledning til at indgå i kommunale udbud. De er faktisk rigtig søde, og de gør det rigtig godt”.

Gode råd, hvis man vil være leverandør til Greve Kommune

  • Bliv synlig, registrér din virksomhed på leverandor.greve.dk
  • Tilmeld dig nyhedsbrev på erhvervscentret.greve.dk
  • Hold løbende øje med udbudsportalen på www.greve.dk/udbud
  • Læs altid udbudsmaterialet grundigt igennem og spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt, inden du afleverer dit tilbud
  • Husk at besvare alle spørgsmål i forhold til mindstekrav
  • Husk også altid de nødvendige underskrifter
  • Gå eventuelt sammen med andre virksomheder, hvis din virksomhed er for lille til at klare en opgave alene