juletræ.jpg

Kontakt

Jens Jensen
Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.43 97 34 88
jej@greve.dk

Årets store julearrangement løber af stablen den 25. november. Borgmesteren tænder traditionen tro det store juletræ.

Julen er på trapperne, og det er derfor igen blevet tid til at tænde det store juletræ foran Greve Rådhus. Alle små og store Greveborgere er inviteret, og der er en gratis slikpose til alle fremmødte børn.

Det hele starter klokken 15:50 med et juleoptog gennem Greve Midtby Center, som slutter ved rådhuset. Efterfølgende er der musik, sang og julehygge på Rådhuspladsen, inden borgmesteren bliver hejst op i en lift til toppen af træet sammen med den heldige vinder af årets tegnekonkurrence.

"Juletræstændingen er en af de traditioner i Greve, som jeg ser frem til hvert eneste år. Der er nemlig altid sådan en fantastisk stemning. Jeg håber, at der igen i år er rigtig mange borgere, som har lyst til at deltage", siger borgmester Pernille Beckmann.

Alle børn har mulighed for at deltage i tegnekonkurrencen og dermed få chancen for at komme op i liften med borgmesteren. De skal blot tegne det bedste ved julen, skrive tydeligt navn på tegningen og putte tegningen i den store julekasse ved arrangementet.

Det er dog også muligt at aflevere tegningen inden arrangementet. Frem mod dagen står der nemlig både en stor julekasse i Borgerservice og en på centertorvet ved Kop & Kande.

Der er ekstra julehygge og julemusik i Greve Midtby Center for alle interesserede fra klokken 15:30 til 15:50.