Portalen_top

Kontakt

Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening
Tlf.43 97 97 97

Greve Kommune og Portalen sætter en oplevelse med Burhan G på auktion i forbindelse med Danmarks Indsamling 2017. Borgmester Pernille Beckmann er vært for oplevelsen.

Greve er rig på kultur. Og det bliver der nu sat fokus på, når Greve Kommune i samarbejde med Portalen tilbyder en eksklusiv oplevelse med den danske popsanger Burhan G. Pengene fra auktionen går ubeskåret til Danmarks Indsamling, som hvert år samler penge ind til de allerfattigste i verden.

”Først og fremmest er jeg glad for, at vi kan være med til at hjælpe mennesker i verdens fattigste lande til en bedre fremtid. Derudover er det selvfølgelig positivt, at vi kan sætte et fokus på kulturen i Greve ved at tilbyde en helt unik oplevelse i Greves kulturmidtpunkt Portalen”, siger borgmester Pernille Beckmann.

Oplevelsen finder sted fredag den 12. maj klokken 17:00 til 21:30 i Portalen, og den gælder for fire personer. Vinderne af auktionen får først en rundvisning af borgmesteren efterfulgt af et såkaldt ”meet and greet” med Burhan G. Bagefter står den på middag og koncert, inden aftenen slutter af med en drink i baren.

”Udover de mere end 130 kulturelle arrangementer vi lige nu præsenterer i Portalens program, er det altid spændende at kunne tilbyde en helt anderledes oplevelse som denne. Samtidigt er vi naturligvis glade for at bidrage til dette gode formål i samarbejde med Greve Kommune”, siger direktør i Portalen, Poul-Erik Mou Larsen.

Auktionen bliver afviklet på www.lauritz.com fra 20. januar til 4. februar. Alle kan byde på auktionen, og man kan løbende følge auktionsbuddene. På www.danmarksindsamling.dk vil man ligeledes kunne finde auktionen.

Danmarks Indsamling 2017 har fokus på de menneskelige og samfundsmæssige konsekvenser, som sult blandt børn fører med sig. Helt konkret sætter indsamlingen ind mod fejl- og underernæring gennem 12 projekter i 12 forskellige lande.