helhedsplan_top

Kontakt

Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening
Tlf.43 97 97 97
Send digital post

Byrådet i Greve besluttede på seneste byrådsmøde at godkende helhedsplan 2016-2020 for Greve Nord. Helhedsplanen indeholder fire forskellige indsatsområder.

Der bliver i de kommende år fortsat arbejdet hårdt og målrettet for at skabe et trygt og attraktivt boligområde i Greve Nord. Det står klart efter den nye boligsociale helhedsplan for de kommende fire år blev godkendt af byrådet.

Helhedsplanen bygger videre på den tidligere plan, og indeholder følgende fire indsatsområder, som hver især skal forbedre vilkårene for beboerne i Greve Nord: Tryghed og trivsel, Kriminalpræventiv Indsats, Uddannelse og Beskæftigelse samt Forebyggelse og Forældreansvar.

”Vi skal blive ved med at gøre Greve Nord mere attraktivt. Og her er indsatsområderne altafgørende. De skal blandt andet hjælpe de unge på vej mod et bedre liv uden kriminalitet samt styrke forældrenes kompetencer og viden. Vi har mange ideer og aktiviteter, som vi vil sætte i værk de kommende år”, siger borgmester, Pernille Beckmann.

Helhedsplanen er blevet til i tæt dialog med en række forskellige interessenter, heriblandt tilskudsgivere, foreninger, institutioner, lokalpoliti og frivillige borgere. Den brede involvering skal være med til at sikre, at helhedsplanen får et godt afsæt i lokalsamfundet.

Det samlede budget for den nye helhedsplan er på 20,8 millioner kroner over fire år. Heraf bidrager Landsbyggefonden med 14,5 millioner kroner, boligorganisationerne med 2,9 millioner kroner og Greve Kommune med 3,4 millioner kroner.