djpg

Anne-Sofie Degn er ny direktør i Greve Kommune.

Direktionen i Greve Kommune bliver nu fuldtallig med tre direktører.

Anne-Sofie Degn bliver ny direktør i Greve Kommune med ansvar for Bygnings- Trafik- og Miljøudvalget, Plan- og Udviklingsudvalget samt Kultur - og Fritidsudvalget. Dermed bliver direktionen i kommunen fuldtallig, og Anne-Sofie Degn glæder sig til at bruge de forenede kræfter på at give borgerne en udadvendt og imødekommende betjening.
"Jeg arbejder altid efter, at man som borger skal føle, at man bliver taget i hånden, når man kommer til kommunen. Det ved jeg, at Greve Kommune allerede har fokus på, og jeg vil gøre mit til, at det lykkes," siger hun.

Positiv forskel for borgerne

Anne-Sofie Degn kommer fra en stilling som vicedirektør i Københavns Kommune. Hun ser frem til at lede en kommune, som er optaget af at arbejde på tværs af faggrupper og centre.
"Jeg er overbevist om, at når vi arbejder effektivt sammen, oplever borgerne en positiv forskel," siger hun.
Anne-Sofie Degn har ikke boet eller arbejdet i Greve tidligere, men hun kender stranden, som hun har besøgt med sin familie flere gange.
"En nat hvor der var varslet mange stjerneskud, tog min mand og jeg børnene med til Greve Strand, så vi kunne ligge i sandet og tælle stjerneskud," fortæller hun.
Anne-Sofie Degn et 39 år og bor i Dyssegård med sin mand og deres to børn - en søn og en datter.