hedelunden_nyhed
Et cirka 57.100 kvadratmeter stort areal Hedelunden ved Lille Vejleådalen i Hundige udbydes nu til salg. Greve Kommune ønsker opført attraktive boliger, der spiller godt sammen med det grønne landskab.

Ny budfrist er 17. april 2015 kl. 16:00.

Området Hedelunden beliggende ud til det grønne rekreative område Lille Vejleådalen nord for Hundige udbydes nu til salg. Det besluttede Byrådet på et møde mandag.

Her ønsker Greve Kommune opført fortrinsvis rækkehuse og mindre områder med parcelhuse. Mellem de enkelte boligområder skal der være grønne arealer. Byggeriet skal inddrage landskabet Lille Vejleådalen, så der er udsigt fra boligerne, og byggeriet skal spille godt sammen med landskabet. Der lægges også vægt på variation i facade og udtryk mellem de enkelte boliggrupper.

”Hedelunden er et spændende område, hvor der er mulighed for at opføre nogle rigtig attraktive boliger lige ud til et dejligt rekreativt område, Lille Vejleådalen”, siger borgmester Pernille Beckmann. ”Så jeg håber og ser frem til, at vi får nogle interessante bud på køb af området”.

Der bliver i udbudsmaterialet stillet krav om, at byggeriet skal være energieffektivt efter minimum energiklasse 2020.

Området er på cirka 57.100 kvadratmeter med to delområder, A og B, som kan erhverves samlet eller hver for sig. Der er en vejledende pris for de to områder samlet på 46 millioner kroner.

Området Hedelunden er i dag udlagt til offentlige formål med en bebyggelsesprocent på 25. Kommunen er indstillet på, at der skal udarbejdes en ny lokalplan for området. Udbudsmaterialet kan ses på www.greve.dk/udbud

Download