Greve Kommune har i år valgt at udbyde opgaven Indkøb af Julegaver til medarbejdere i Greve Kommune.

Der bydes hermed velkommen til udbuddet 108468, Udbud af julegaver til Greve Kommune. Materialet til opgaven er at finde på CTM/EU-Supply, og man får adgang til materialet ved at følge nedenstående anvisning. Fristen for afsendelse af tilbud er 2014-11-04 12:00:00 lokal tid.

Deltagelse kræver online registrering i det internetbaserede eSourcing system CTM (EU-Supply) www.eu-supply.com/greve.asp.

Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet, og når virksomheden først én gang er oprettet, opnås der adgang til alle udbud, også de fremtidige.

Efter registreringen kan virksomheden logge sig ind, og se udbudsmaterialet, herunder samtlige spørgsmål/krav, din virksomhed skal svare på samt de tilhørende dokumenter, som skal afleveres som en del af det samlede tilbud.

PROCES:

Konkurrenceformen er et ”Nationalt Udbud” i henhold til Tilbudsloven.

Deltagelse i udbudsrunden sker ved at besvare spørgsmålene i EU-Supply og indsende de relevante og påkrævede dokumenter.

Kun tilbudsgivere, som har afsendt konditionsmæssige tilbud vil blive evalueret.

DELTAGELSE:

Følg nedenstående vejledning, når din virksomhed skal deltage i et af udbud:

1.Log ind i systemet klik på acceptér. Vær opmærksom på, at når du trykker på acceptér, forpligter du dig ikke til at fremsende tilbud, men har blot accepteret, at du har fået adgang til det foreliggende materiale.

2.Ved at acceptere får du adgang til det relevante materiale. Du kan nu besvare de fremsatte spørgsmål og tilbudslister samt vedhæfte de dokumenter, som angives i udbuddet.

Ved tekniske spørgsmål til brugen af systemet, kontakt venligst EU-Supply’s Support på telefon +45 70 20 80 14 eller mail til support@eu-supply.com